Groepsvakantie cruise Donau - 8 dagen

Tijdens deze prachtige cruise bezoekt u schitterende steden als Linz, Wenen, Krems en Melk tijdens de kerstdagen. Rond de feestdagen worden steden aangekleed met de vele lichtjes, versieringen en zijn er vele kerstmarkten. Overal waar u komt merkt u de gezelligheid rondom de Kerst. Aan boord geniet u van een excellente verzorging; van het uitgebreide ontbijtbuffet, heerlijke diners en entertainment aan boord.

8-daagse reis
Reissoort
excursiereizen, kerstreizen, cruises, winterreizen
Vervoer
Bus
€ 799,- Vanafprijs p.p.
8 dagen
Bekijk prijzen
Aangeboden door

Reisprogramma

Dag 1 - Heenreis

  • Vertrek vanuit ons opstappunt in Arnhem en rijden naar het zuiden van Duitsland voor diner en overnachting.

Dag 2 - Inschepen Passau

  • Na het ontbijt vervolgen we de reis naar Passau waar u aan het eind van de middag kunt inschepen. U wordt ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail. U dineert vanavond voor het eerst aan boord van het MS Prinzessin Isabella.

Dag 3 - Linz

  • De hele dag bent u in Linz. Vanmorgen kunt u, indien u het excursiepakket heeft bijgeboekt, een stadstour maken door deze levendige Oostenrijkse stad. De stad maakt indruk met zijn historische oude binnenstad, kerken en herenhuizen. 's Avonds verlaten we Linz en zetten we koers naar Wenen.

Dag 4 - Wenen

  • Vandaag maakt u, indien u het excursiepakket heeft bijgeboekt, een stadstour en een wandeling door de Oostenrijkse metropool die versierd is voor Kerstmis met al zijn prachtige gebouwen zoals het Opera gebouw, Schloss Schönbrunn, het Belvedere paleis, het Hofburg paleis en nog veel meer. Vanavond wacht het kerstgala diner op u in het restaurant van het schip.

Dag 5 - Eerste kerstdag - Krems

  • Op eerste kerstdag komt u aan in Krems en gaat u, indien u het excursiepakket geboekt heeft, de stad verkennen tijdens een rondleiding. In de middag vertrekt het schip weer en kunt u genieten van alle faciliteiten aan boord en natuurlijk van het romantische voorbijglijdende landschap van de Donau.

Dag 6 - Tweede kerstdag - Melk

  • Al in de ochtend bereikt u Melk. Na het ontbijt brengt u, indien u het excursiepakket heeft bijgeboekt, een bezoek aan Melk met haar imposante benedictijnenklooster. De abdij van Melk is een van de parels van Oostenrijk. De abdij werd gesticht in 1089 en herbergt overblijfselen van de eerste heersende dynastie van Oostenrijk, het Huis Babenburg. Het was ook de plaats van de productie van vele religieuze manuscripten. De huidige gevel van het gebouw werd gebouwd in de 18e eeuw in een barokke stijl. Voor de lunch verlaten we Melk weer en zet het schip koers terug naar Passau.

Dag 7 - Uitschepen Passau en terugreis

  • Vele kerstervaringen rijker scheept u na het ontbijt uit en neemt u afscheid van het MS Prinzessin Isabella en haar bemanning. Na het ontbijt wordt u terug naar Nederland gebracht en kunt u terugkijken op een heerlijke vakantie.

Reserveren

Bekijk de vertrekdata, prijzen en alle details van deze groepsreis.

Boek nu
Aangeboden door