Eilandhoppen Kroatië in het spoor van Marco Polo - 8 dagen

Internationale gezinsvakantie * eilandhoppen en fietsen met motorjacht

Per comfortabel jacht langs de sprookjeseilanden van zuidelijk Kroatië, geboortestreek van ontdekkingsreiziger Marco Polo. Waan je in zijn voetsporen met de zon in je gezicht en de zeewind door je haren. Kies elke dag je programma: luieren, fietsen, een wandeltocht, struinen in een mooi havenstadje of een rafttocht. Ook oude piratenforten, Cetina Canyon, sporen van Odysseus en verborgen zwembaaitjes. Duik zo vanaf het dek het water in terwijl het eten bereid wordt . Heerlijk genieten en plezier maken met andere families in een internationaal gezelschap.

8-daagse reis
Reissoort
excursiereizen, familiereis, cruises
Vervoer
Vliegtuig
€ 1.599,- Vanafprijs p.p.
8 dagen
Bekijk vertrekdata
georganiseerd door SNP

Reisprogramma

De kust en de eilanden van Zuid-Dalmatië, met haar idyllische stranden en intieme, groene baaien, bestaan grotendeels uit grillige kalkmassieven begroeid met pijnboom- en steeneikbossen. Het heuvelachtige binnenland is vol wijnranken en maquis en heeft natuurlijke juweeltjes in petto. Tijdens deze unieke vakantie verken je aan boord van een houten motorjacht deze sprookjesachtige, Dalmatische archipel. Bijzonder is dat je reist in een internationale groep. Dat staat garant voor interessante speelkameraadjes en je kunt nog eens een andere taal leren. SNP is de enige Nederlandse reisorganisatie die deze tocht aanbiedt; de Nederlandse gezinnen aan boord zullen dus ook SNP-gezinnen zijn.

Ieder eiland heeft iets eigens, iets unieks. Zo heeft Brac grillige en geologisch interessante rotsstructuren, Hvar vele kunstschatten, Korcula het wondermooie gelijknamige stadje en Šolta heerlijke baaien om te zwemmen. Bovendien is dit deel van de Kroatische kust gezegend met een keur aan wondermooie steden en stadjes met wortels in een Romeins en Venetiaans verleden. Je bezoekt juweeltjes als Trogir, Split, Hvar en Korcula, die niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Er is genoeg tijd ingeruimd in het programma om lekker te kunnen zwemmen in rustige baaien. Na afloop van elke bijzondere dag duik je zo vanaf de boot de zee in voor een heerlijke zwempartij. Aan boord is ook divers waterspeelgoed.Het water is zo helder dat je al snorkelend allerlei kleurige vissen kunt bewonderen! Ook kun je lekker rondslenteren in de pittoreske stadjes met Venetiaanse invloed. 's Avonds eten jullie op de boot en daarna kun je het havenplaatsje verkennen waar het schip ligt aangemeerd.

Bijzonder aan deze reis is dat het dagprogramma flexibel is: er is een vast programma, maar er zijn ook mogelijkheden hier individueel vanaf te wijken. Jullie bepalen zelf of je meegaat op de fietstochten en excursies, op de boot blijft of zelf op ontdekkingstocht gaat. En 's nachts word je in slaap gewiegd door het deinende water en droom je over wat morgen komen gaat ...

Lees meer →

Reserveren

Eilandhoppen Kroatië in het spoor van Marco Polo

€ 1.599,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over wat is inbegrepen en over de accommodaties.

Boek deze reis
Georganiseerd door