Image
Trein langs de river Kwai in Thailand

Thailand in 3 weken 

Groepsreizen door Thailand - Heel betoverend!

Groepsreizen Thailand 22 dagen

Wil je graag naar Thailand om al het moois te bewonderen en heb je veel tijd? Dan kun je perfect voor een rondreis van 22 dagen kiezen. 3 weken naar Thailand geeft je genoeg tijd om naast de populaire steden zoals Bangkok en Chiang Mai ook naar de meer lokale dorpen te reizen voor een echte Thaise ervaring. In 22 dagen is er heel veel moois te zien, hierdoor kunnen de reizen erg verschillen. Zoek zelf uit welke gebieden en bezienswaardigheden je echt wilt zien, zodat het makkelijker is om de perfecte rondreis te kiezen. Zoek je naar cultuur? Denk dan vooral aan steden als Bangkok en Chiang Mai of wat dacht je van de natuur van Kanchanaburi of langs de River Kwai? Toch liever een ontspannen groepsreis met veel tijd aan de prachtige stranden van Thailand? Denk dan aan Koh Samed, Krabi of Phuket. Voor een 22 daagse rondreis betaal je tussen de €1900 en €2500 per persoon. Bekijk hieronder diverse reizen en vind jouw droomreis door Thailand! 

8 groepsreizen gevonden
boeddha bij water in thailand

Rondreis Thailand Compleet 22 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.892,- p.p.
Erawan waterval in thailand

Groepsreis Thailand Totaal 22 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.897,- p.p.
zee en strand

groepsrondreis Thailand - Emerald 22 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 2.100,- p.p.

groepsrondreis Gouden Lotus Thailand 22 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 2.144,- p.p.
man met fiets in het Thaise landschap

Groepsrondreis Klassiek Thailand 22 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 2.193,- p.p.
strand Koh Lanta

Rondreis Thailand "het land van de glimlach" 21 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 2.195,- p.p.
olifanten voeren in thailand

Groepsrondreis Thailand 21 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 2.379,- p.p.

Familiereis Thailand Avontuur 22 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 2.501,- p.p.

Kies je voor 15 of 22 dagen?

Een reis van 22 dagen biedt meer flexibiliteit en uitgebreidere mogelijkheden dan een reis van 15 dagen. Het verschil zit hem vooral in het feit dat de reis van 3 weken meer wandeltochten, fietstochten, of bijvoorbeeld een kookworkshop bevatten. Ook ben je bij de 22 daagse reis wat langer in Bangkok of Chiang Mai. Je hebt hierdoor meer kans om dieper in de cultuur te duiken en minder toeristische plekken te verkennen. Hierdoor kun je tijdens deze groepsreis een meer gedetailleerde en persoonlijke ervaring van Thailand opdoen. Met een reis van 15 dagen heb je beperkte tijd, waardoor je waarschijnlijk de meest bekende hoogtepunten en populaire bestemmingen zult bezoeken. Deze kortere duur kan betekenen dat je minder tijd hebt om in te gaan op specifieke culturele aspecten, minder bekende gebieden of extra activiteiten. Kortom, het verschil ligt in de mate van diepgang en de diversiteit van locaties die je kunt ontdekken tijdens de langere reisperiode van 22 dagen. Bekijk 15-daagse reizen >

Familie groepsreizen met kinderen 

Wist je dat er speciale reizen zijn voor families met kinderen? Hoe leuk is het om in Thailand op avontuur te gaan met je kinderen terwijl de kinderen ook nog met leeftijdsgenoten contact kunnen maken. Je kunt bij het boeken van een familie groepsreis kiezen voor leeftijdscategorieën zodat ze bij leeftijdsgenoten in de groep komen. De familie groepsreizen maakt het reizen met je gezin of familie extra makkelijk en gezellig!

Bekijk Familiereizen Thailand