Image
Sri Lanka

Groepsreizen met kinderen

Samen met andere gezinnen meer beleven

Familie groepsreizen

Bekijk ons aanbod groepsreizen voor families en laat je kinderen contact maken met leeftijdsgenoten terwijl je een prachtige reis maakt. Ouders en kinderen delen hun ervaringen en maken contact terwijl ze genieten van het gemak van een georganiseerde reis. Families kunnen vertrouwen op goede en deskundige begeleiding tijdens verschillende activiteiten en excursies. Familiereizen in groepen zijn er in alle soorten en maten en ook voor ieder budget. Soms zijn familie groepsreizen zelfs goedkoper dan wanneer je ze individueel zou hebben gedaan omdat je met groepen kan profiteren van flinke kortingen.  Lees meer

24 groepsreizen gevonden
Eiffeltoren Parijs

Lichtstad Parijs 4 dagen

standplaats Bus Frankrijk
vanaf € 438,- p.p.
Wenen Palace

Historische Groepsreis Wenen 8 dagen

standplaats Bus Oostenrijk
vanaf € 688,- p.p.
lanschap/dorp in Marokko

Familie groepsrondreis Fata Morgana - Marokko 8 dagen

rondreis Vliegtuig Marokko
vanaf € 1.422,- p.p.

Eilandhoppen Kroatië in het spoor van Marco Polo 8 dagen

rondreis Vliegtuig Kroatië
vanaf € 1.599,- p.p.

Familierondreis Zuid_Thailand 15 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 2.243,- p.p.

Leeftijden

Om het voor kinderen zo leuk mogelijk te maken kun je bij het boeken van een familie groepsreis kiezen uit verschillende leeftijdscategorieën. Zo weet je zeker dat jouw kinderen met leeftijdsgenoten op reis gaan. Leeftijdscategorieën zijn vaak 6 jaar en ouder of 12 jaar en ouder. Op veel reizen gelden kortingen gezinnen met kinderen tot 12 jaar (alleen inclusief vlucht). Bij veel reisaanbieders kun je op de website zien hoeveel kinderen zich hebben aangemeld voor een reis en welke leeftijd zij hebben.  

Bekijk het aanbod

Familie Groepsreizen boek je bij

boeddhisten

Landen, werelddelen en bestemmingen

Familie groepsreizen zijn er in alle uithoeken van de wereld. Naast diverse landen in Europa kun je kiezen voor een gezindsavontuur in bijvoorbeeld Azië, Afrika, Latijns-Amerika of het Midden-Oosten. De meeste reizen duren 15 tot 19 dagen, maar en zijn ook kortere familiereizen van minder dan 10 dagen. April is een populaire vertrekmaand vanwege de meivakantie. Maar het meeste aanbod concentreert zich tijdens de zomermaanden juli en augustus. Ook december is een drukke maand voor familiereizen waar bestemmingen als Egypte, Marokko, Nepal, Costa Rica of Jordanië populair zijn. 

Eénoudergezinnen

Eén ouder gezinnen zijn van harte welkom bij familie groepsreizen, maar bij sommige reizen is dat niet mogelijk, hoewel dit uitzonderingen zijn. Zowel voor de ouder als voor de kinderen is dit type vakantie ideaal. Je kinderen vermaken zich met andere kinderen terwijl de één-ouder contact kan hebben met andere ouders. Ook zorgt de groep voor een stuk veiligheid en gemoedsrust en praktische zaken als vervoer en begeleiding zijn automatisch geregeld. 

Gemak van organisatie

Het plannen van een gezinsvakantie kan behoorlijk tijdrovend zijn, vooral als je veel wilt zien en veel activiteiten wilt doen. Groepsreizen worden georganiseerd door reisprofessionals, waardoor gezinnen kunnen profiteren van het gemak van een goed gepland reisschema. Accommodaties en activiteiten zijn allemaal geregeld waardoor je zeker weet dat het niet gaat tegenvallen.

Populaire bestemmingen

Dit zijn de top 10 meest gezochte bestemmingen en reisthema's onder gezinnen voor een groepsreis.

  1. Thailand
  2. Costa Rica
  3. Europa
  4. Groepsreis families
  5. Zuid-Afrika
  6. Marokko
  7. IJsland
  8. Canada
  9. Wintersport
  10. Japan 

Gegarandeerd vertrek

Groepsreizen gaan soms niet door omdat er te weinig deelnemers zijn. Maar gelukkig zijn er best veel reizen met gegarandeerd vertrek. Het land waar de meeste groepsreizen met gegarandeerd vertrek naartoe gaan is Thailand. Dat is ook niet zo gek want Thailand is het populairste land voor familie groepsreizen. Daarnaast gaan veel reizen sowieso door omdat er (uiteindelijk) genoeg aanmeldingen binnenkomen. Op de website van de reisaanbieders wordt meestal duidelijk aangegeven of een reis gegarandeerd vertrek kent. Lees meer