Image
Thaise kinderen vissen in de rivier

Thailand in 2 weken

Groepsreizen door Thailand - Heel betoverend!

Groepsreizen Thailand in 15 dagen

Wil je graag op groepsreis naar Thailand en in korte tijd al het moois ontdekken? Dan kun je gerust voor een rondreis van 15 dagen kiezen want in 2 weken heb je genoeg tijd om de grote stad Bangkok, Chiang Mai, River Kwai en een tropisch eiland te ontdekken. Wel is het verstandig om voor jezelf te bepalen wat je graag van Thailand wilt zien. Aangezien Thailand een groot en divers land is, moet je keuzes maken over het bezoeken van bepaalde bezienswaardigheden en gebieden. Je kunt bijvoorbeeld voor een groepsreis kiezen die meer tijd besteedt aan de mooie stranden zoals Koh Samed, Krabi of Phuket. Of wil je meer tijd in culturele steden of natuurparken verblijven zoals Bangkok, Chiang Mai of Kanchanaburi. Voor een 15 daagse rondreis betaal je tussen de €1500 en €2000 per persoon. Bekijk hieronder diverse groepsreizen en vind jouw droomreis. 

13 groepsreizen gevonden
floated market in thailad

Groepsreis Thailand Avontuurlijk 15 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.567,- p.p.

Rondreis Thailand 15 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.593,- p.p.
Thais geloof

Rondreis Amazing Thailand 15 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.612,- p.p.

Groepsrondreis Noord-Thailand 16 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.700,- p.p.
trein in thailand

Groepsrondreis Thailand Hoogtepunten 15 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.799,- p.p.
nationaal park thailand

Rondreis Thailand 15 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.995,- p.p.

Extra stranddagen 

Bijna alle groepsreizen eindigen aan een mooi strand van een van de Thaise eilanden. Wil je echter langer nagenieten van de mooie reis aan het strand, kies dan voor de reis van TUI of Djoser, want daarbij verblijf je 3 dagen aan het strand. Je kunt ook kiezen voor de reizen die zich meer richten op de steden. Het ligt er helemaal aan wat jouw interesses zijn, want beide reis varianten zijn prachtig!

Kies je voor 15 of 22 dagen?

Tijdens een 15 daagse reis zie je in principe veelal dezelfde dingen als tijdens een 22 daagse reis. Het verschil zit hem vooral in het feit dat de reis van 3 weken meer wandeltochten, fietstochten, of bijvoorbeeld een kookworkshop bevatten. Ook ben je bij de 22 daagse reis wat langer in Bangkok of Chiang Mai. Je hebt hierdoor meer kans om dieper in de cultuur te duiken en minder toeristische plekken te verkennen. Kortom zie je in beide reizen alle hoogtepunten van Thailand, maar voor wat extraatjes moet je bij de 22 daagse reis zijn. Bekijk 22-daagse reizen >

Wat betekent een groepsreis?

Stel je een avontuurlijke reis voor, maar dan met extra gezelligheid: dat is een groepsreis! Het begint allemaal met slimme planning door het reisbureau, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de details. Je krijgt een reisleider die klaar is om je door de reis te leiden, met tips over de beste plekken en antwoorden op al je vragen. Het leuke aan groepsreizen? Je ontmoet allerlei nieuwe mensen en deelt samen geweldige momenten. Nog voor het boeken kun je precies zien welke leeftijden en geslachten zich in de groep bevinden, zodat je een idee hebt over de groep. Al met al is een groepsreis dus erg makkelijk en leerzaam, maar ook heel gezellig!

Familie groepsreizen met kinderen

Wist je dat er speciale reizen zijn naar Thailand voor families met kinderen? Hoe leuk is het om in Thailand op avontuur te gaan met je kinderen terwijl de kinderen ook nog met leeftijdsgenoten contact kunnen maken. Je kunt bij het boeken van een familie groepsreis kiezen voor leeftijdscategorieën zodat ze bij leeftijdsgenoten in de groep komen. De familie groepsreizen maakt het reizen met je gezin of familie extra makkelijk en gezellig!

Bekijk familiereizen Thailand