Groepsreis in Milaan - 5 dagen

Ontdek Milaan met onze 5-daagse busreis en ervaar een verrassende stedentrip in de Italiaanse modestad. Milaan biedt geweldige winkelmogelijkheden, heerlijke Italiaanse gerechten, bruisende uitgaansgelegenheden en de nieuwste trends op het gebied van mode, design, kunst en architectuur. Bezoek de beroemde Dom voor een prachtig uitzicht over de stad. Verken Castello Sforzesco, een historisch kasteel met beroemde kunstwerken van Michelangelo en Leonardo da Vinci. Milaan heeft voor ieder wat wils, met sfeervolle restaurants, historische gebouwen, diverse musea, leuke winkels en uitstekende koffie. Boek nu bij Slangen Reizen en geniet van alles wat Milaan te bieden heeft!

5-daagse reis
Reissoort
excursiereizen, stedentrips, kunst en cultuur
Vervoer
Bus
€ 340,- Vanafprijs p.p.
5 dagen
Bekijk vertrekdata
georganiseerd door Slangen Reizen

Reisprogramma

Dag 1 - De heenreis

In de middag wordt je opgehaald bij de opstapplaats voor het begin van onze reis naar Milaan. Onderweg maken we meerdere stops en krijg je de kans om op eigen gelegenheid te dineren, omdat we de hele nacht doorrijden en overnachten in de touringcar.

Dag 2 - Aankomst in Milaan en vrije tijd in het centrum

Na een korte opfrisstop kom je 's ochtends aan in Milaan, waar je in het centrum wordt afgezet. De hele dag heb je vrije tijd om de stad te verkennen. Bezoek de prachtige kathedraal van Milaan, ga winkelen of ontspan in het Parco Sempione. Voor het diner is Eataly een aanrader, een warenhuis/restaurant/café/markt in één, waar je alle specialiteiten uit de regio Lombardije onder één dak kunt vinden. 's Avonds word je opgehaald in het centrum en naar het hotel gebracht.

Dag 3 - Vrije tijd in het centrum van Milaan en bezoek aan San Siro

We beginnen de dag met een heerlijk ontbijt in het hotel en vertrekken vervolgens per luxe touringcar naar het voetbalstadion San Siro, waar je tickets voor het museum en de tour online kunt boeken. In het centrum van Milaan kun je de dag naar eigen wens invullen. Bezoek kunst en cultuurlocaties zoals de Gotische Kerk Santa Maria delle Grazie, de Modern Art Gallery (Civica Galleria d’Arte Moderna) en Museo Poldi-Pezzoli. Als je liever wilt winkelen, zijn Corso Vittorio Emanuele II, het winkelgebied de 'Gouden Vierhoek' en de winkelstraten Corso Venetia en Corso Buenos Aires aanraders. Na het diner, op eigen gelegenheid, word je 's avonds in het centrum opgehaald en naar het hotel gebracht.

Dag 4 - Vrije tijd in het centrum van Milaan, bezoek aan Castello Sforzesco en start van de terugreis

Na het ontbijt in het hotel word je afgezet in het centrum van Milaan. Bezoek het indrukwekkende Castello Sforzesco, waar je vrij kunt rondwandelen, evenals de omliggende tuin (Parco Sempione). Als je van kunst en geschiedenis houdt, is het beroemde kunstmuseum van Milaan, gevestigd in het stadspaleis in de wijk Brera, een aanrader. Wandel door de luxueuze winkelgalerij Galleria Vittorio Emanuele II, bewonder de Milanese Opera op het Piazza della Scala en geniet van een laatste diner in een gezellig restaurant. 's Avonds beginnen we aan de terugreis naar Nederland, waarbij je in de bus overnacht en er voldoende stops worden gemaakt.

Dag 5 - Aankomst in Nederland

In de vroege ochtend heb je de gelegenheid om onderweg op eigen gelegenheid te ontbijten. In de late ochtend komen we aan bij de opstapplaatsen, waar je wordt afgezet en zo eindigt onze prachtige stedentrip naar Milaan.

Lees meer →

Reserveren

Groepsreis in Milaan

€ 340,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over wat is inbegrepen en over de accommodaties.

Boek deze reis
Georganiseerd door