Lichtstad Parijs - 4 dagen

Ga mee met onze nieuwe busreis naar Parijs en geniet van alles wat deze liefdesstad te bieden heeft. Tijdens deze 4-daagse busreis heeft u de gelegenheid om samen met de Nederlandssprekende stadsgids maar ook zelfstandig de stad te ontdekken. Disney figuren Goofy en Mickey Mouse maken uw avontuur compleet wanneer u Disneyland Paris bezoekt.

4-daagse reis
Reissoort
excursiereizen, familiereis
Vervoer
Bus
€ 438,- Vanafprijs p.p.
4 dagen
Bekijk vertrekdata
georganiseerd door De Jong Intra

Reisprogramma

Dag 1: Parijs, ca. 500 km
Vanuit de opstapplaatsen rijden we langs Antwerpen, Gent, Kortrijk en Lille naar de wereldstad Parijs. In de loop van de middag arriveren we bij ons hotel in Parijs. Na het inchecken heeft u de gelegenheid om de stad van de liefde, de stad van de mode, de stad voor cultuurliefhebbers of de stad van de maar liefst 150 musea zelf te ontdekken. U zult het zelf gaan zien, Parijs is een schitterende stad!


Dag 2: Stadstour Parijs, ca. 10 km
Na het ontbijt ontmoeten we onze Nederlandssprekende stadsgids voor een leuke tour door Parijs. Voorzien van de nodige wetenswaardigheden en anekdotes rijden we langs de vele bezienswaardigheden. Tijdens de tour wordt er natuurlijk gestopt voor het maken van foto's. De middag is vrij te besteden voor bijvoorbeeld een bezoek aan het Louvre, de Eiffeltoren of het maken van een boottocht over de Seine. Zoek ook zeker een cafeetje of terrasje op, net wat verder dan de beroemde bezienswaardigheden. U zult dan het echte Parijs ervaren, waar de Parijzenaars zelf van hun lokale keuken genieten.

Dag 3: Parijs of Disneyland® Paris, ca. 25 km
Vandaag spelen sprookjes de hoofdrol, want het is mogelijk om een bezoek te brengen aan Disneyland® Paris. De touringcar brengt u naar het park waar u 's avonds ook weer wordt opgehaald. Een dag vol plezier in beide parken, Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park. Het bezoek is optioneel en dient u ter plaatse te betalen. De dag entree voor beide parken kost ca. € 109 p.p. Voor wie liever in Parijs blijft is er meer dan genoeg te beleven. Uw chauffeur heeft zeker nog tips!


Dag 4: Nederland, ca. 500 km
Na het ontbijt gaan de koffers weer in de touringcar en bezoeken we de gezellige wijk Montmartre. Bovenop de heuvel staat de beroemde kathedraal de Sacré-Coeur. Op het levendige schilderspleintje Place du Tertre kunt u nog een portret laten maken. Begin van de middag verlaten we Parijs en rijden met de nodige stops terug naar Nederland.

Lees meer →

Reserveren

Lichtstad Parijs

€ 438,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over wat is inbegrepen en over de accommodaties.

Boek deze reis
Georganiseerd door