Familie groepsrondreis Jungles & Stranden in Zuid-Thailand - 15 dagen

Bestseller van de ANWB voor families! Lokale markten, snorkelen tussen tropische vissen en varen door de jungle: alle facetten van Zuid-Thailand komen aan bod tijdens deze relaxte rondreis van Bangkok tot groene jungles en exotische eilanden.

  • relaxte familiereis langs groene natuurparken, witte zandstranden en tropische eilanden
  • inclusief streetfood tour in Bangkok, bijzondere Elephant Experience en snorkelexcursie
  • verblijf op drijvend junglehotel in River Kwai en bezoek aan jungle van Khao Sok
15-daagse reis
Reissoort
excursiereizen, familiereis, kunst en cultuur, natuurreizen
Vervoer
Vliegtuig
€ 2.491,- Vanafprijs p.p.
15 dagen
Bekijk vertrekdata
georganiseerd door ANWB

Reisprogramma

Thailand is bijzonder geschikt voor families die met kinderen reizen. De Thaise bevolking is dol op kinderen en ze worden overal vriendelijk onthaald. Deze rondreis is een aantrekkelijke combinatie van stad (cultuur), jungle (natuur) en strand (ontspanning).

De reis start in de metropool Bangkok met zijn moderne wolkenkrabbers en kleurrijke Chinatown. Je vaart over de Chao Praya rivier en bezoekt lokale markten voor je vertrekt naar de beroemde River Kwai. In het midden van groene jungle proef je de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en sta je oog in oog met vriendelijke olifanten.

De nachttrein brengt je helemaal naar het zuiden waar de schitterende jungle van Khao Sok op je wacht. Je vaart over het schitterende Cheow Larn meer en spot je eerste wilde dieren.

Met de ferry vaar je naar het tropische eiland Koh Phangan waar je gaat snorkelen tussen tropische vissen. Grote broer Koh Samui is de laatste stop waar je kunt relaxen aan witte zandstranden vol palmbomen.

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen en comfortabel vervoer
We vliegen alleen met de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, met ANWB begint jouw vakantie al aan boord. Op de bestemming zorgen wij voor comfortabel vervoer.

Comfortabele en centraal gelegen hotels met zwembad 
De hotels die wij hebben geselecteerd zijn comfortabel en bijna allemaal voorzien van een zwembad en wifi. Uitzonderingen daarop zijn het unieke verblijf op een drijvend hotel op de River Kwai en in het nationale park Khao Sok waar je verblijft in een eenvoudige lodge midden in de jungle. Je verblijft in de hotels deels op basis van halfpension (tijdens de rondreis) en deels op basis van logies en ontbijt (tijdens het verblijf op de eilanden).

Nederlandssprekende reisleiding
Onder begeleiding van onze ervaren Nederlandssprekende reisleiding en Engelstalige lokale gids bezoek je de meest interessante bezienswaardigheden van het zuiden van Thailand.

Heel veel inclusief met daarnaast voldoende vrije tijd
We organiseren vele leuke activiteiten. Zo verken je de hoofdstad Bangkok tijdens een spannende streetfood challenge en maak je kennis met de Aziatische olifanten in het Wildlife Rescue Center. In de jungle van Khao Sok maak je een tocht per longtailboot waarbij je misschien wel apen en toekans tegenkomt. Op de tropische eilanden in het zuiden ga je mee op een snorkelexcursie en heb je alle tijd om te relaxen aan heerlijke stranden.

Verlengen
Het is mogelijk om je reis te verlengen in het strandhotel op het eiland Koh Samui

Groepsgrootte
Minimaal 12 / maximaal 31 deelnemers
Minimumleeftijd: 6 jaar 

Lees meer →

Reserveren

Familie groepsrondreis Jungles & Stranden in Zuid-Thailand

€ 2.491,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over wat is inbegrepen en over de accommodaties.

Boek deze reis
Georganiseerd door