Image
Trein langs de river Kwai in Thailand

Fantastisch, veelzijdig... Thailand!

Bangkok, Chiang Mai, River Kwai en bounty stranden

Groepsreizen Thailand

Hou je van variatie tijdens je vakantie? Dan is Thailand zeker iets voor jou! Thailand biedt een onvergetelijke reiservaring door zijn unieke combinatie van natuur, rijke cultuur en bounty eilanden. En als je met een groep gaat geeft dat een extra dimensie aan jouw vakantie. Het land staat bekend om zijn tropische eilanden, met witte stranden en heldere wateren, zoals Koh Phi Phi en Phuket. Daarnaast heeft Thailand historische schatten, waaronder de betoverende tempels van Bangkok en het oude Ayutthaya. Thailand biedt een gevarieerde mix van ervaringen. Avontuurlijke reizigers kunnen genieten van activiteiten zoals trektochten in de jungle van Chiang Mai, terwijl feestgangers zich kunnen onderdompelen in het nachtleven van Bangkok. Of je nu kiest voor de betoverende tempels, witte stranden of de levendige steden, Thailand belooft een kleurrijke en gevarieerde reiservaring die lang in het geheugen blijft hangen.

26 groepsreizen gevonden
floated market in thailad

Groepsreis Thailand Avontuurlijk 15 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.567,- p.p.

Rondreis Thailand 15 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.593,- p.p.
Thais geloof

Rondreis Amazing Thailand 15 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.612,- p.p.

Groepsrondreis Noord-Thailand 16 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.700,- p.p.
trein in thailand

Groepsrondreis Thailand Hoogtepunten 15 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.799,- p.p.
boeddha bij water in thailand

Rondreis Thailand Compleet 22 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.892,- p.p.
Erawan waterval in thailand

Groepsreis Thailand Totaal 22 dagen

rondreis Vliegtuig Thailand
vanaf € 1.897,- p.p.

Kiezen uit 15 of 22 dagen

Bijna alle groepsreizen naar Thailand duren 15 of 22 dagen, je moet dus gaan kiezen. Tijdens een 15 daagse reis zie je veelal dezelfde dingen als tijdens een 22 daagse reis. 2 weken is dus genoeg om Thailand te ontdekken. Het verschil zit hem vooral in het feit dat de reis van 3 weken meer wandeltochten, fietstochten, of bijvoorbeeld een kookworkshop bevat. Ook ben je bij de 22 daagse reis wat langer in Bangkok of Chiang Mai. Je hebt hierdoor meer kans om dieper in de cultuur te duiken. Naast deze steden kom je vaak langs de River Kwai of wordt het Khao Sok National Park bezocht. Kortom zie je in beide reizen alle hoogtepunten van Thailand, maar er worden bij de 22 daagse groepsreizen extra extraatjes toegevoegd.

Beste reistijd Thailand

De beste reistijd voor een vakantie naar Thailand is tussen november en februari. Er valt dan weinig regen en de temperaturen zijn wat milder, denk hierbij aan 28/33 graden Celsius. Voor degene die vast zitten aan de schoolvakanties is dit lastig. Maar zelfs als je in het regenseizoen plant (mei tot oktober), betekent dat niet per se dat je vakantie in het water valt. De regen valt meestal in korte, verfrissende buien, waardoor je nog steeds van een geweldige tijd kunt genieten. De maanden maart en april zijn het heetst, denk aan 34/40 graden Celsius, dus voor de echte zonliefhebbers is dat wellicht interessant. Meer klimaat info

Jongeren groepsreizen

Van de tempels in Bangkok tot de jungle in Chiang Mai, Thailand heeft alles voor een waardig avontuur. Het beste deel? Je doet het allemaal met gelijkgestemden die net zo enthousiast zijn als jij. Samen backpacken door de straten van Bangkok, duiken in azuurblauwe wateren en 's avonds de dansvloer onveilig maken in het bruisende nachtleven! Dus, waarom een jongeren groepsreis in Thailand? Omdat het niet alleen om de bestemming gaat, maar vooral om de onvergetelijke vrienden die je onderweg maakt. 

Bekijk nu jongeren reizen:

  1. Simi-reizen Thailand 14 dagen
  2. Mambo Thailand 16 dagen

Singles groepsreizen

Een singles groepsreis naar Thailand is dé kans om nieuwe mensen te ontmoeten terwijl je samen onvergetelijke avonturen beleeft. Je deelt de reis met andere singles die net zo staan te popelen om te ontdekken en plezier te maken. Je bent met een ervaren gids die alles regelt, zodat jij je kunt focussen op het genieten van geweldige bestemmingen. Een single groepsreis biedt een veilige en leuke omgeving om de wereld te verkennen, je zelfvertrouwen te vergroten en wellicht een speciaal iemand te ontmoeten.

Bekijk nu de single reizen:

  1. Shoestring Thailand
  2. ANWB Thailand
  3. Singlereizen.nl Thailand
  4. TUI Thailand 15 dagen