Groepswandelvakantie Costa Blanca - 8 dagen

Ontdek het achterland van de Costa Blanca: País Valenciano. Tijdens deze groepsreis wandelen we door heuvelachtige landschappen en verschillende leuke Spaanse dorpjes. Dit is de perfecte verblijfplaats voor een wandelvakantie onder begeleiding van een ervaren ANWB-reisleider.

8-daagse reis
Reissoort
excursiereizen, stedentrips, kunst en cultuur, natuurreizen, wandelreizen
Vervoer
Vliegtuig
€ 1.649,- Vanafprijs p.p.
8 dagen
Bekijk vertrekdata
georganiseerd door ANWB

Reisprogramma

Onder deskundige begeleiding maken we lichte wandelingen (twee tot vier uur) door de mediterrane vegetatie van País Valenciano.

Weg van alle drukte, door steeneikbossen en bloemrijke heuvellanden, langs akkers, kapelletjes, boerenhoeves, kastelen, kabbelende riviertjes en amandelboomgaarden.
Iedereen die een redelijke wandelconditie heeft en in een goede fysieke gezondheid verkeert, kan aan de wandelingen van deze reis meedoen.

Je verblijft in…
Het viersterrenhotel Parador de Jávea ligt direct aan zee in het plaatsje Jávea. Vanuit alle kamers is er zicht over de Middellandse Zee. Het hotel beschikt over een tuin met palmbomen en buitenzwembad.

Het ontbijt en diner zijn inbegrepen.

Inclusief vlucht, transfers en Nederlandstalige reisleiding
Je vliegt rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Valencia, waar je wordt opgewacht door Nederlandstalige reisleiding. De transferbus brengt je naar je hotel in het dorpje Javéa.

Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende wandelexperts. Zij delen behalve hun kennis van en liefde voor natuur en cultuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. De reisleiders zijn de sleutelfiguren tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken.

Reisperiode
Deze reis is te boeken van april tot en met november 2024.

Minimum aantal deelnemers: 16
De ervaring leert dat de reizen grotendeels doorgang vinden. Mocht echter het minimum aantal personen niet zijn bereikt dan zullen wij je uiterlijk vier weken voor vertrek hiervan op de hoogte stellen.

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.

Lees meer →

Reserveren

Groepswandelvakantie Costa Blanca

€ 1.649,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over wat is inbegrepen en over de accommodaties.

Boek deze reis
Georganiseerd door