Image
Granada Spanje header

Laat je verrassen door de Spaanse schoonheid!

Steden, cultuur, natuur en architectuur

Groepsreizen Spanje

De meeste groepsreizen in Spanje leiden je door Andalusië heen, dit is een erg populaire regio in het zuiden van Spanje waar veel te ontdekken is. Ook Catalonië wordt bezocht door bepaalde groepsreizen. Wat de groepsreizen zo speciaal maakt, is het gezelschap van gelijkgestemde reizigers en de expertise van lokale gidsen. Of je nu geniet van traditionele gerechten in Valencia, wandelt door de Pyreneeën of de levendige straten van Barcelona verkent, een groepsreis door Spanje is een avontuur vol nieuwe ontdekkingen en blijvende herinneringen die je samen kunt delen.

17 groepsreizen gevonden
Barcelona

Busrondreis in Barcelona 5 dagen

rondreis Bus Spanje
vanaf € 340,- p.p.

Rondreis Karakteristiek Andalusië 8 dagen

rondreis Vliegtuig, Vliegtuig en bus Spanje
vanaf € 805,- p.p.

Singlereis Verrassend Valencia 5 dagen

standplaats Vliegtuig Spanje
vanaf € 877,- p.p.

Rondreis Grand Tour Andalusië 12 dagen

rondreis Vliegtuig, Vliegtuig en bus Spanje
vanaf € 1.069,- p.p.

Rondreis Portugal & Spaans Galicië 10 dagen

rondreis Vliegtuig, Vliegtuig en bus Portugal, Spanje
vanaf € 1.072,- p.p.

Rondreis Schilderachtig Andalusië 15 dagen

rondreis Vliegtuig, Vliegtuig en bus Spanje
vanaf € 1.182,- p.p.

Singlereis Proef en beleef Catalonië 8 dagen

rondreis Vliegtuig, Vliegtuig en bus Spanje
vanaf € 1.291,- p.p.

Sevilla

Sevilla is de stad voor jou als je zoekt naar karakter, geschiedenis, overheerlijk eten, muziek en een bruisend buitenleven. Verbeeld jezelf slenterend door de kronkelende straatjes van de oude stad, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt over het rijke verleden van Sevilla. Sevilla heeft veel architecturale juweeltjes zoals de grote kathedraal, een echt blikvanger in het centrum van Sevilla. Ook in Plaza de España zijn de architecten erg druk geweest, dit zie je erg goed terug en maakt dit plein dan ook een plaatje. Je kunt goed fietsen door Sevilla en het is dan ook leuk om de stad op de fiets te verkennen en prachtige routes te fietsen. Je kunt er heerlijk wandelen door het levendige centrum, waar je je ogen uitkijkt, maar ook door tuinen en het Moorse koninklijk paleis. Sevilla staat bekend om de beste tapas, het is het dan ook waard om naar de populaire tapas barretjes Bodega Santa Cruz of Bar Alfalfa te gaan. Als de avond valt, komt Sevilla echt tot leven met zijn bruisende nachtleven. Sevilla is de hoofdstad van Andalusië en is dan ook een erg geliefde stad, je kunt er veel nieuws ontdekken en het is leuk voor jong en oud.

Granada

Granada is een stad die doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Het is de bruisende hoofdstad van de provincie Granada en kijkt terug op een rijk verleden als hoofdstad van zowel het oude Rijk van Granada als het Moorse Al-Andalus. Granada is absoluut één van de mooiste steden van Andalusië. In Granada staat het bekendste bouwwerk van heel Zuid-Spanje: het Alhambra. Dit grote historische paleis staat vol overblijfselen van de Moorse en Katholieke cultuur. Naast het Alhambra heeft Granada nog veel moois te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de oud-Arabische wijk Albaicín, met zijn kronkelige straatjes en huizen uit de 14e eeuw is dit een prachtig stukje stad. Ook de kathedraal van Granada, één van de grootste kathedralen ter wereld, mag je niet overslaan tijdens je bezoek. Sluit je dag af in één van de vele tapasbarretjes die Granada te vinden zijn. Deze stad staat niet alleen bekend om haar indrukwekkend historisch erfgoed, maar ook om haar bloeiende universitaire leven, met de prestigieuze Universidad de Granada die een levendig en bruisend nachtleven aantrekt.

Malaga 

Op zoek naar een heerlijke zonbestemming waar je meer kunt doen dan alleen luieren op het strand? Dan is Málaga een bestemming die je serieus moet overwegen. Gelegen in een van de grootste steden van Andalusië, bevind je je direct aan de kust van de Middellandse Zee. Dat betekent dat je inderdaad dagenlang kunt genieten van het strand, maar er is ook genoeg ander vermaak voor die momenten waarop je niet in de stemming bent voor zand tussen je tenen. Deze veelzijdigheid maakt Málaga bovendien aantrekkelijk voor verschillende soorten reizigers. Zoals voor veel plekken in deze streek geldt, is er ook in Málaga veel geschiedenis te vinden. Op het moment is het zelfs zo dat op deze plek de oudste resten van een nederzetting in heel Spanje zijn gevonden. In Malaga kun je de prachtige Kathedraal niet missen, deze ligt in het centrum en is erg populair. Neem ook een bezoek aan het Alcazaba, dit is een Moorse vesting. Tijdens je bezoek aan de middeleeuwse vesting kun je ook genieten van het prachtige uitzicht die hier aanwezig is. Malaga heeft een levendig centrum waar je de hele dag doorheen zou kunnen slenteren met leuke winkels, neem onderweg dan ook een pauze bij een van de vele barretjes die hier te vinden zijn. Al met al is Malaga rijk aan cultuur en architectuur, maar ook het heerlijke strand is een echte pluspunt aan Malaga.