Groepsreis Oostenrijk Brandenberg langlaufen - 8 dagen

Het Alpbachtal is een juweeltje voor langlaufers en wandelaars; het adembenemend mooie landschap biedt voor elk wat wils. Prachtige vergezichten en de fascinerende bergwereld van de Kitzbüheler Alpen staan centraal tijdens deze reis. Ook heeft u voldoende mogelijkheden om heerlijk te gaan skiën. U verblijft in het uitstekende hotel Ascherwirt waar de familie Ascher u goed zal verzorgen.

8-daagse reis
Reissoort
natuurreizen, winterreizen
Vervoer
Bus
€ 699,- Vanafprijs p.p.
8 dagen
Bekijk vertrekdata
georganiseerd door Oad

Reisprogramma

Heenreis

location_onNa een lekker kopje koffie in Didam rijden we naar Oostenrijk. Het diner gebruiken we onderweg voordat we aankomen bij het gastvrije hotel Ascherwirt.

Zondag - Langlaufen in Pertisau

We rijden naar het pittoresk gelegen Perstisau aan de Achensee. Met een prachtig uitzicht op het meer en de omliggende bergen krijgen we hier vanmorgen de langlaufinstructie. Pertisau is een ideaal uitgangspunt voor langlaufers en winterwandelaars. De echte geoefende wandelaars onder u kunnen een mooie wandeling rondom de Achensee maken (duur ca. 5 a 6 uur). Vergeet ondertussen niet te genieten van de prachtige panoramische uitzichten.

Maandag - Ellmau

Aan de voet van de bekende en machtige Wilder Kaiser liggen door het zachte, heuvelende landschap perfect geprepareerde langlaufloipes. De Kaiserloipe, met een lengte van ca. 7 km, is zowel voor beginners als gevorderden een prima rondje. Ook zijn er in Ellmau voldoende wandelmogelijkheden. Tip: maak een wandeling langs de langlaufpiste van de Wilder Kaiser richting de Wochenbrunneralm op 1.800 meter hoogte. Op het eindpunt is een gezellige rustplaats en krijgt u een uniek zicht op het dal.

Dinsdag - Westendorf

Het sprookjesachtige winterlandschap rondom Westendorf en het hele Brixental is een Eldorado voor de natuurliefhebber. We gaan over de Westendorf-Aunerhof loipe, een redelijk makkelijke loipe met een lengte van ca. 13 km. Ook voor een gemoedelijke winterwandeling in de Kitzbüheler Alpen bent u hier aan het juiste adres, de talrijke bewegwijzerde en geruimde wegen brengen u door het sprookjesachtige winterlandschap rondom Westendorf.

Woensdag - St. Johann in Tirol

Na het ontbijt rijden we naar St. Johann in Tirol. Het langlaufcentrum „Koasastadion“ in St. Johann in Tirol is een geliefd start- en ontmoetingspunt voor langlaufers. De ideale plek om in de vele langlaufloipes in te stappen. Ook biedt St. Johann voldoende wandelmogelijkheden met de imposante bergen op de achtergrond.

Donderdag - Pillerseetal - Hochfilzen

We gaan naar het romantische Pillerseetal, een regio voor de echte genieter. Het loipennetwerk geldt als één van de mooiste van Tirol en het onbeschrijflijk mooie berglandschap betovert u met het perfect geprepareerde langlauf-loipennetwerk met verschillende parcoursen in verschillende moeilijkheidsgraden. Voor de wandelaars leiden ontelbare wegen naar de mooiste plekjes van het PillerseeTal, door bos en veld langs boerderijen, gehuchten en beken.

Vrijdag - Brandenberg

Vandaag blijven we in Brandenberg, in de directe omgeving van het hotel beginnen de loipes in verschillende niveaus. Ook kunt u een mooie winterwandeling maken door het dorp, onderweg geniet u van de mooie bergtoppen en de paradijselijke omgeving. Deze wandeling is voor elke wandelaar geschikt en onderweg komt u helemaal tot rust van de prachtige natuur. Geniet van deze laatste actieve dag in het mooie Oostenrijk.

Zaterdag - Terugreis

Na het ontbijt nemen we afscheid van de vriendelijke familie Ascher en rijden we weer terug naar Nederland. In Didam ontvangt u nog een warme wintermaaltijd.

Lees meer →

Reserveren

Groepsreis Oostenrijk Brandenberg langlaufen

€ 699,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over wat is inbegrepen en over de accommodaties.

Boek deze reis
Georganiseerd door