Groepsreis naar Berlijn - 5 dagen

Bezoek nu met onze schitterende busreis Berlijn de prachtige hoofdstad van Duitsland. Gedurende onze busreis Berlijn beschikt u over voldoende tijd om de fantastische stad te verkennen. Een bezoek aan Slot Charlotteburg, de Postdammer Platz, de Gendarmenmarkt, het Rijksdaggebouw, de Berliner Dom en de Brandenburger Tor & Unter den Linden zijn zeker een bezoek waard. De prachtstad staat natuurlijk bekend om de Berlijnse muur, die de unieke stad vroeger verdeelde in Oost Berlijn en West Berlijn. De authentieke bouwwerken uit de Tweede Wereldoorlog gecombineerd met de moderne architectuur en de prachtige elementen uit de tijd van de tweedeling maken Berlijn de ideale prachtstad die zeker de moeite waard is om te bezichtigen. De shopliefhebbers zullen in de unieke stad zeker niks te kort komen. Bezoek de KaDeWe en de Alexanderplatz. Tijdens onze busreis Berlijn krijgt u hier dan ook voldoende tijd voor. Deze prachtige stedentrip Berlijn is dan ook een echte aanrader voor zowel jong als oud!

5-daagse reis
Reissoort
stedentrips, kunst en cultuur
Vervoer
Bus
€ 340,- Vanafprijs p.p.
5 dagen
Bekijk vertrekdata
georganiseerd door Slangen Reizen

Reisprogramma

Dag 1 - De heenreis

Wij zullen op deze eerste dag van onze busreis Berlijn vroeg in de ochtend vertrekken richting Berlijn. In de vroege avond zullen wij arriveren in Berlijn en zal de chauffeur u afzetten bij het hotel.

Dag 2 - Stadsrondrit en vrije tijd

We beginnen deze dag met een heerlijk ontbijtbuffet. Na het ontbijt zullen wij per bus een stadsrondrit met een Nederlandstalige gids maken. De stadsrondrit zal u langs de mooiste plekjes van Berlijn brengen zoals onder andere Alexanderplatz, Reichstag, Brandenburger Tor en Checkpoint Charlie. De chauffeur zal onderweg diverse keren stoppen en u voldoende tijd geven om te kijken en foto's te maken. Na deze prachtige rondrit wordt u afgezet bij KaDeWe. Ook kunt u ervoor kiezen om naar de aanlegsteiger bij de East Side Gallery gebracht te worden, vanaf hier kunt u deelnemen aan de Panorama rondvaart over de Spree met Nederlandse informatie (exclusief). Hierna heeft u vrije tijd en in de avond kunt u dineren in de stad. Ter afsluiting van deze prachtige dag zal de chauffeur u ophalen in het centrum en maken wij nog een lichttour door de stad.

Dag 3 - Vrije tijd / bezoek Potsdam

Na het ontbijtbuffet zal de chauffeur u naar het centrum van Berlijn brengen of kunt u een bezoek brengen aan Potsdam. Indien u ervoor kiest om in het centrum van Berlijn te worden afgezet heeft u hier de hele dag de tijd om te winkelen. Een absolute aanrader is het KaDeWe dit is het grootste warenhuis van Berlijn. In de avond zal de chauffeur u weer ophalen in het centrum.Heeft u gekozen om naar Potsdam te gaan dan zal de bus, nadat de passagiers in het centrum zijn afgezet, doorrijden naar Potsdam. Hier krijgt u ongeveer 4 uur de mogelijkheid om Potsdam te bezoeken, waarna u weer naar KaDeWe wordt gebracht. In de avond zullen we weer verzamelen en wordt u naar het hotel gebracht.

Dag 4 - Vrije tijd / bezoek Sachsenhausen

Na het ontbijtbuffet zal de chauffeur u naar het centrum van Berlijn brengen of kunt u een bezoek brengen aan Sachsenhausen. Indien u ervoor kiest om in het centrum van Berlijn te worden afgezet heeft u hier de hele dag de tijd om te winkelen. In de avond zal de chauffeur u weer ophalen in het centrum.Heeft u gekozen om naar Sachsenhausen te gaan dan zal de bus, nadat de passagiers in het centrum zijn afgezet, hierheen doorrijden. Hier krijgt u ongeveer 5 uur de tijd om het voormalige concentratiekamp Sachsenhausen te bezoeken (tegen betaling). LET OP: een bezoek aan het museum Sachsenhausen is erg indrukwekkend. Hierna zal de bus terugrijden naar het centrum waar u de resterende tijd kunt doorbrengen.In de avond zal de chauffeur u weer ophalen in het centrum en naar het hotel brengen. 

Dag 5 - De terugreis

Na het ontbijt verlaten wij de stad Berlijn. Voordat wij u weer afzetten bij uw opstapplaats wordt u nog in de gelegenheid gesteld om een hapje te eten. Hiermee eindigt onze busreis Berlijn.

Lees meer →

Reserveren

Groepsreis naar Berlijn

€ 340,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over wat is inbegrepen en over de accommodaties.

Boek deze reis
Georganiseerd door