Groepsreis Kerstmarkten in Hannover, Osnabrück en Bielefeld - 3 dagen

Een 3-daagse stedentrip naar Osnabrück, Hannover & Bielefeld brengt u helemaal in de stemming voor de komende feestdagen. Tijdens de adventstijd zijn deze steden compleet omgebouwd in de kerstsfeer en de gezellige kerstmarkten nodigen uit voor een heerlijk weekendje weg.

3-daagse reis
Reissoort
kerstreizen, winterreizen
Vervoer
Bus
€ 179,- Vanafprijs p.p.
3 dagen
Bekijk vertrekdata
georganiseerd door Oad

Reisprogramma

Dag 1: Vrijdag

Vanaf ons overstappunt vertrekken we naar Osnabrück waar we rond het middaguur arriveren. De mooie oude binnenstad van Osnabrück vormt het decor van een bijzondere kerstmarkt. Voor het stadhuis vind je de grootste speeldoos ter wereld, levensgrote figuren draaien op de klanken van verschillende kerstliederen. Ook is hier de bijna 100 jaar oude traditionele draaimolen van de familie Telsemeyer te bewonderen. Behalve de kerstmarkt op het marktplein heeft Osnabrück ook een gezellig winterdorp bij Schloss Osnabrück. In de binnentuin staan verschillende kraampjes met lekkere drankjes en snacks. Aan het einde van de middag rijden we door naar ons hotel in Hannover waar we 2 nachten verblijven.

Dag 2: Zaterdag

In de historische binnenstad van Hannover staat rondom de Marktkirche een kerstmarkt met maar liefst 170 kraampjes. Slenter langs de mooi verlichte kramen, de brandende vuurkorven en geniet van de culinaire lekkernijen. Ook is er een historisch kerstdorp gebouwd, hier waan je je tussen de glasblazers, pottenbakkers en kaarsenmakers in de middeleeuwen. Een andere highlight is het kerstdorp voor het stationsgebouw. Met een traditioneel reuzenrad en dagelijks een projectie op het stationsgebouw kom je hier helemaal in de kerstsfeer. Aan het begin van de avond brengt de bus ons weer terug naar het hotel.

Overige bezienswaardigheden in Hannover:
* Het Neues Rathaus met een panoramaplatform op bijna 100 m hoogte
* Stadstour met de Hop-on Hop-off bus (zelf vooraf reserveren)
* Hannover Erlebnis-Zoo

Dag 3 - Zondag

Na het uitgebreide ontbijtbuffet nemen we afscheid van Hannover en rijden we naar Bielefeld. Hier vinden we een gezellige kerstmarkt met meer dan 120 kraampjes die door de hele binnenstad staan opgesteld. Wil je wat vandaag wat sportiever bezig zijn? Op de Klosterplatz vind je een ijs- en curlingbaan! In de loop van de middag verlaten we Bielefeld en rijden we naar ons overstappunt in Nederland.

Lees meer →

Reserveren

Groepsreis Kerstmarkten in Hannover, Osnabrück en Bielefeld

€ 179,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over wat is inbegrepen en over de accommodaties.

Boek deze reis
Georganiseerd door