Groepsreis Kerstcruise over de Rijn - 7 dagen

Kerst vieren tijdens een riviercruise is met niets te vergelijken. De beleving en de sfeer zijn echt uniek, zeker in de prachtige omgeving van de Rijn. Het feestelijke kerstdiner in Keulen is er één om nooit te vergeten en onderweg zijn alle Duitse steden gehuld in een sfeervolle kerstambiance. U struint heerlijk rond op de Altmarkt in Keulen of de Bottlerplatz in Bonn en geniet volop van de indrukwekkende kerstsfeer.

7-daagse reis
Reissoort
excursiereizen, kerstreizen, cruises, winterreizen
Vervoer
€ 825,- Vanafprijs p.p.
7 dagen
Bekijk vertrekdata
georganiseerd door Oad

Reisprogramma

Donderdag: Arnhem - Emmerich

Vanaf 16:00 uur kunt u inschepen in Arnhem. Op de loopplank is de gezellige ambiance aan boord al merkbaar. Om 19:00 uur wordt het anker gelicht en varen wij over de Rijn naar Emmerich. De muzikant die de hele reis met u mee vaart zorgt voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer.

Vrijdag: Emmerich - Düsseldorf

De bemanning is al vroeg uit de veren en al voor het ontbijt zijn we onderweg naar Düsseldorf, onze bestemming van vandaag. Hier zullen we in de loop van de middag aanmeren. In de binnenstad van Düsseldorf vindt u verschillende kerstmarkten met ieder een eigen thema. De grootste kerstmarkt is gelegen aan de Schadowplatz, maar vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de ‘Handwerkermarkt’. Op deze ambachtelijke markt, gelegen voor het raadhuis van Düsseldorf, zijn de kleur en stijl van de hutten en huisjes gebaseerd op het bakstenen gebouw van het historische renaissancestadhuis.

Zaterdag: Düsseldorf - Bonn

Het centrum van Bonn is helemaal in het teken van kerst. Op en rondom de schitterend gedecoreerde pleinen Münsterplatz, Bottlerplatz en Friedenplatz worden diverse activiteiten georganiseerd. Daarnaast heeft Bonn tal van bezienswaardigheden en musea die absoluut een bezoekje waard zijn.

Zondag: Bonn - Boppard

Het landschap verandert nu zeer snel en ter hoogte van Königswinter komen wij oog in oog te staan met het beroemde Siebengebirge. In de loop van de middag arriveren we in Boppard waar we ook de kerstnacht door zullen brengen. ’s Avonds kunt u de nachtmis bijwonen in een lokale kerk.

Maandag: Eerste Kerstdag: Boppard - Keulen

Vrolijk kerstfeest! Na een heerlijk kerstontbijt kunt u nog even een wandeling maken door het centrum van Boppard. Rond het middaguur vervolgen we onze reis naar Keulen. De voorbereidingen voor het overheerlijke kerstdiner zijn in volle gang. Ter verhoging van de feestvreugde wordt feestelijke kleding zeer op prijs gesteld.

Dinsdag: Tweede Kerstdag: Keulen - Duisburg

Tijdens de lunch laten we Keulen achter ons en richten de steven op Duisburg waar we aan het einde van de middag zullen aankomen. De kerstmarkt is hier nog in volle gang dus dit is uw kans om nogmaals te genieten van de unieke sfeer die dit festijn met zich mee brengt. Vanavond is er aan boord een bruisend afscheidsfeest alvorens wij morgen aan het laatste traject van deze feestelijke reis beginnen.

Woensdag: Duisburg - Arnhem

Deze speciale reis is bijna ten einde. Rond het middaguur passeren wij de grens en na de lunch arriveren wij weer in Arnhem. Wat ons rest is u een prettige jaarwisseling te wensen en wij hopen u in 2024 op één van onze schepen te mogen begroeten.

Lees meer →

Reserveren

Groepsreis Kerstcruise over de Rijn

€ 825,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over wat is inbegrepen en over de accommodaties.

Boek deze reis
Georganiseerd door