Groepsreis Kerstshoppen in Noordrijn-Westfalen - 3 dagen

De stad Oberhausen staat veelal bekent om haar leuke winkelcentrum met maar liefst 220 winkels en haar mooie kerstmarkt met ruim 150 leuke en sfeervolle kerstkraampjes, livemuziek en allerlei activiteiten voor jong en oud. Tevens is ook Alt Oberhausen een bezoekje waard waar het Slot Oberhausen gelegen is. Gedurende de kersttijd is het sfeervolle oude stadscentrum van Düsseldorf omgetoverd tot de leukste en populairste kerstmarkt van Duitsland. Gezellige lampjes en muziek maken het dat u in een echte kerstsfeer terecht komt. De reusachtige kastanjebomen zijn op z’n best versierd met sfeervolle lampjes en op verschillende pleintjes staan allerlei kraampjes met typische kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lokale lekkernijen. 

3-daagse reis
Reissoort
kerstreizen, winterreizen
Vervoer
Bus
€ 199,- Vanafprijs p.p.
3 dagen
Bekijk vertrekdata
georganiseerd door Slangen Reizen

Reisprogramma

Dag 1 - De heenreis en Oberhausen CentrO

Op onze eerste dag van onze 3-daagse busreis Noordrijn-Westfalen zullen we vroeg in de ochtend vertrekken richting Duitsland. Rond de middag arriveren we in Oberhausen en wordt u afgezet bij het grote overdekte winkelcentrum Centro waar u de gelegenheid krijgt om te winkelen en een bezoek te brengen aan de nabij gelegen kerstmarkt. In de avond komt de chauffeur u weer ophalen om vervolgens naar het hotel te brengen.


Dag 2 - Düsseldorf

Na een goed ontbijt wordt u per luxe touringcar naar het centrum van Düsseldorf gebracht waar u de dag zelf kunt indelen. Breng een bezoek aan het oude historische centrum (de Altstadt) die te vinden is in het hart van Düsseldorf. Dit gedeelte van de stad wordt gezien als het meeste gezellige met haar vele terrassen, restaurants en meerdere uitgaansgelegenheden. Tevens zijn er in de stad ook talloze historische gebouwen te vinden waaronder de Andreaskirche, St. Lambertus Basiliek, het Rathaus en het St. Ursula-Gymnasium. In de avond komt de chauffeur u ophalen om u vervolgens weer naar het hotel te brengen.


Dag 3 - Keulen en terugreis

Na het ontbijt vertrekken we per luxe touringcar naar Keulen waar u voldoende vrije tijd krijgt om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Leuk is om een rit met de kabelbaan over de Rijn (exclusief) te maken waar u een prachtig uitzicht heeft over de stad Keulen. In de stad Keulen staan meerdere imposante kerken en kathedralen waarvan een aantal zeker de moeite waard zijn om een bezoek aan te brengen. Te denken valt aan De Dom, de Sankt Andreas Kirche, de Basilika St. Aposteln en de Sint Martinuskerk. In de middag beginnen we aan onze terugreis richting Nederland. Voordat we u weer afzetten bij uw opstapplaats wordt u nog in de gelegenheid gesteld om een hapje te eten waarna onze prachtige busreis Noordrijn - Westfalen eindigt.

Lees meer →

Reserveren

Groepsreis Kerstshoppen in Noordrijn-Westfalen

€ 199,- Vanafprijs p.p.

Bekijk de vertrekdata van deze reis en lees alle details over wat is inbegrepen en over de accommodaties.

Boek deze reis
Georganiseerd door